Om Stang HALAL

Det flerkulturelle kjøkken

Stang HALAL er ett nytt varemerke, eiet og produsert hos tradisjonsrike Roar Stang Kjøtt AS. Alle våre Stang HALAL produkter er godkjent og sertifisert av Islamsk Råd Norge.

IRN Halalsertifisering en uavhengig tredjepart kvalitetssikring som er verdsatt av muslimske forbrukere i Norge. IRN har utviklet en skriftlig prosedyre for sertifisering av halal-produkter. Prosedyren er i samsvar med HACCP, gjeldende forskrifter og lover i Norge. IRN er et sertifiserings- og rådgivningsorgan.

Roar Stang Kjøtt AS Kvalitet siden 1970

Roar Stang Kjøtt AS ble stiftet i 2005 av Paal Stang og Svein-Erik Lunde. Selskapet er en videreføring av familiebedriften Stang, som har produsert næringsmidler av høy kvalitet siden tidlig 70-tallet

Selskapet har de siste årene hatt en solid vekst, mange nye avtaler er inngått og omsetningen øker. Veksten er kontrollert, slik at selskapet ikke tar på seg mer enn vi kan levere med høy kvalitet og med full kontroll.

Vi har nå flyttet inn i nytt moderne produksjonsanlegg, slik at vi kan møte den sterke konkurransen i markedet og myndigheters krav. Vi vil med dette stå godt rustet til å ivareta forbrukernes ønsker om et bredt utvalg av gode kvalitets produkter også for fremtiden.

Kvalitet Vår styrke

Vi bygger mye av vår fremgang på kvalitet!

Kun det beste er godt nok, vi bruker førsteklasses råvarer hele veien i produksjon.

Kvalitetskravet til råvarene er ufravikelig, det samme gjelder kravet til bearbeiding og oppbevaring. Vi operer med strenge interne krav.

Vi har stor fokus på kvalitet, og arbeider nå mot en FSSC 22000 sertifisering.

Kjent aktør i storhusholdning

Roar Stang Kjøtt AS er en godt kjent aktør innenfor Storhusholdningsmarkedet.

Vi samarbeider med NorgesGruppen / Asko Servering, Service Grossistene og flere mindre grossister.

I 2017 har vi blitt leverandører til dagligvaren på Stang HALAL produkter.

Bred erfaring fra bransjen

De ansatte ved Roar Stang Kjøtt AS har alle bred erfaring fra bransjen. De vet hva markedet ønsker og spiller på lag med kundene.

Roar Stang Kjøtt AS driver aktiv produktutvikling og er på konstant søken etter den gode smaksopplevelsen. Det betyr mye at det er balanse mellom høy kvalitet og riktig pris.

Vi tror på suksessoppskriften vi har funnet, det er mulig å produsere kvalitet til en pris markedet aksepterer. Kvalitet bidrar til økt salg!